Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  سن بيماري قلبي، بيماري قلبي، درد قلب سن بيماري قلبي، بيماري قلبي، درد قلب

پزشکی و سلامتی

در چه سني بيماري قلبي رخ مي‌دهد؟

سن بيماري قلبي 
در مردان، ميانگين سني پيش ‌آمد اولين سكته قلبي در سن 65 سالگي است. به همين دليل است كه بيماري سرخرگ كرونري بيشتر براي افراد سالخورده پيش مي‌آيد. به‌ هرحال 4 تا 10 درصد سكته ‌هاي قلبي تا قبل از 45 سالگي رخ مي‌دهند و بيشتر بيماراني كه دچار سكته قلبي مي‌شوند، مرد هستند.

بهترين ورزش براي بيماران مبتلا به بيماري قلبي چيست؟
انجام ورزش‌ هاي هوازي مانند پياده‌روي، آهسته دويدن، شنا يا دوچرخه‌ سواري؛ گزينه‌ هاي مناسبي براي افراد مبتلا به بيماري قلبي هستند. يكي از اين فعاليت‌ ها را انتخاب كنيد و سه يا چهار بار در هفته آن را انجام دهيد. به ياد داشته باشيد كه هميشه قبل از ورزش كردن، حركات كششي انجام دهيد تا ماهيچه ‌ها و قلبتان گرم شده و آمادگي شروع تمرين را داشته باشند.

همسرم مبتلا به بيماري قلبي است؛ چگونه بفهمم زمان مناسب براي تماس با اورژانس چه موقع است؟
وقتي همسرتان ناگهان حالت جديدي از درد را در قفسه سينه‌اش حس مي‌كند، بهتر است با دكتر تماس بگيريد. درد قفسه سينه مي‌تواند همراه با موارد زير باشد: احساس ضعف، تعريق و يا حتي تنگي نفس. اگر همسرتان سردرد شديد دارد، قلبش تندتر از هميشه مي‌زند و نمي‌تواند دست و پاهايش را تكان دهد؛ بايد خيلي سريع با دكتر يا اورژانس تماس بگيريد.

آيا براي پيش‌گيري از ابتلا به بيماري قلبي مي‌توان مكمل‌هاي غذايي خاصي مصرف نمود؟
در حال حاضر پژوهش ‌ها و تحقيقات زيادي روي اين موضوع انجام مي‌شود كه آيا مكمل ‌هاي غذايي خاصي براي پيش‌گيري يا درمان بيماري قلبي وجود دارند يا نه ولي فعلا هيچ دارويي يافت نشده است كه بتوانيد با خيال راحت از آن استفاده كنيد.

مصرف چه غذاهايي مي‌تواند منجر به ابتلا به بيماري قلبي شود؟
به طور خلاصه مي‌توان گفت كه مصرف غذاهاي فراريخته و چرب يا غذاهايي كه ميزان قند بالايي دارند، منجر به بروز بيماري‌هاي قلبي مي‌شود. غذاهاي سرخ ‌شده مثل سيب‌زميني سرخ‌ شده، ميان‌ وعده‌هاي سرخ ‌شده و مرغ‌ سوخاري از جمله غذاهايي هستند كه ميزان ابتلا به بيماري قلبي را افزايش مي‌دهند. هم‌چنين روش‌هاي متداول سرخ كردن از ديگر عوامل افزايش خطر ابتلا به اين بيماري هستند. سرخ كردن مواد غذايي، چربي ترانس توليد مي‌كند. چربي ترانس نوعي چربي است كه ميزان توليد كلسترول مضر را افزايش داده و در عين حال باعث كاهش كلسترول مفيد مي‌شود. يكي ديگر از انواع مواد خوراكي كه منجر به بيماري قلبي مي‌شود، آب‌نبات‌ها هستند. صنعت شكر يكي از بزرگترين دلايل بيماري‌هاي قلبي و چاقي است. متخصصان معتقدند كه اگر در رژيم غذايي فرد، شكر افزودني وجود داشته باشد؛ مصرف اين مورد مي‌تواند منجر به ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و مشكلات ديگري مانند چاقي، التهاب، ديابت و كلسترول بالا شود.

منبع مطلب...


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1400/3/6 ساعت: ۱۰ توسط:salamatpediaco :